Future Fintech saa Ison-Britannian sääntelyviranomaiselta luvan hankkia UK Money Payment Service Companyn

Future Fintech (NASDAQ: FTFT) (”jäljempänä ”Future FinTech”, ”FTFT” tai ”Yhtiö”), lohkoketjusovellusteknologian kehittäjä ja fintech-palveluntarjoaja, ilmoitti tänään, että 16. elokuuta 2022 FTFT UK Limited (”FTFT UK”), yhdistyneen kuningaskunnan lakien mukaan organisoitu yritys  ja Yhtiön kokonaan omistama tytäryhtiö sai Yhdistyneen kuningaskunnan rahoitusalan sääntelyelimeltä Financial Conduct Authoritylta (”FCA”) luvan ostaa Khyber Money Exchange Ltd. (”Khyber Exchange”). Yhtiö odottaa saavansa yrityskaupan päätökseen kolmen kuukauden kuluessa 16. elokuuta 2022 alkaen, jolloin FCA:n hyväksyntä määräysvallan muutokselle on edelleen voimassa, mutta FCA voi kuitenkin jatkaa tätä ajanjaksoa pyynnöstä.

Kuten aiemmin paljastettiin, FTFT UK allekirjoitti 1. syyskuuta 2021 lopullisen sopimuksen (”Sopimus”) hankkiakseen 100% Khyber Exchangen omasta pääomasta Rahim Shahilta (”Myyjä”). Sopimuksen mukaan Yhtiö hankkii 100 % Khyber Exchangen omasta pääomasta 685 000 euron kauppahintaan. Yhtiö harjoitti laajaa operatiivista, oikeudellista ja taloudellista huolellisuutta tämän Sopimuksen saavuttamiseksi.

Khyber Exchange on rahansiirtoyritys, jolla on alusta rahan siirtämiseen ympäri maailmaa agenttipaikan tai verkkoportaalin, mobiilialustan tai puhelimen kautta. Khyber Exchange perustettiin helmikuussa 2009, sen pääkonttori sijaitsee Isossa-Britanniassa ja sillä on toimistot Saksassa  ja Italiassa; sen verkkosivusto on https://khyberexchange.com.

Shanchun Huang, Future FinTechin toimitusjohtaja, kommentoi: ”Olemme iloisia siitä, että olemme saaneet FCA:lta hyväksynnän Khyber Exchangen ostamiselle, koska se laajentaa entisestään fintech-jalanjälkeämme ja monipuolistaa maantieteellistä kattavuuttamme. Uskomme, että rahanmaksupalvelut ovat korkean katteen liiketoimintaa, jonka avulla voimme hyödyntää kansainvälisten liiketoimien ja rahavirtojen lisääntymistä. Uskomme, että se on synergistinen muiden rahoituspalveluliiketoimintojen kanssa, joita kehitämme.”

”Uskomme, että yritysosto tulee olemaan tärkeässä roolissa yrityksen strategisessa muutoksessa ja luo perustan liiketoimintamme ja tulojemme kansainvälistymiselle. Tavoitteenamme on tulla monipuoliseksi fintech-yritykseksi, joka hyödyntää nykyisiä mahdollisuuksia ja integroi ne kattavaksi liiketoiminta-alustaksi. Aiomme luoda yrityksen, joka pystyy optimaalisesti vastaamaan asiakkaiden taloudellisiin tarpeisiin häiritsemällä positiivisesti perinteistä pankkisektoria innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden avulla”, toimitusjohtaja Huang totesi.

Tietoja Future FinTech Group Inc:stä

on Blockchain-sovellusteknologian kehittäjä ja fintech-palveluntarjoaja, joka on rekisteröity Floridaan. Yhtiön toimintaan kuuluu blockchain-pohjainen verkkokauppa-alusta, Chain Cloud Mall (”CCM”), toimitusketjun rahoituspalvelut, omaisuudenhoito ja kryptovaluuttamarkkinoiden datapalvelut. Yhtiö harjoittaa myös blockchain-pohjaisen verkkokauppateknologian ja kryptovaluuttojen louhinnan, kryptovaluuttasijoitusten hallinnan sekä rahoituspalveluteknologialiiketoimintojen kehittämistä. Lisätietoja on osoitteessa http:/www.ftft.com/.

Safe Harbor -lausunto

Tietyt tässä lehdistötiedotteessa esitetyt lausunnot ovat ”tulevaisuutta koskevia lausumia” vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) pykälän 27A ja vuoden 1934 arvopaperipörssilain, muutoksineen, pykälän 21E tai Pörssilain pykälän 21E tarkoittamassa ja suojassa.  odotukset, odotukset, oletukset, arviot, aikomukset ja tuleva suorituskyky, ja niihin liittyy tunnettuja ja tuntemattomia riskejä, epävarmuustekijöitä ja muita tekijöitä, jotka eivät ehkä ole meidän hallinnassamme ja jotka voivat aiheuttaa sen, että Yhtiön todelliset tulokset, suorituskyky, pääoma, omistus tai saavutukset poikkeavat olennaisesti tulevista tuloksista, suorituksista tai saavutuksista, jotka on ilmaistu tai joihin viitataan tällaisissa tulevaisuutta koskevissa lausumissa. Kaikki muut kuin historiallisia tosiseikkoja koskevat lausunnot ovat lausuntoja, jotka voivat olla tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja. Voit tunnistaa nämä tulevaisuutta koskevat lausumat käyttämällä sanoja, kuten ”saattaa”, ”tulee”, ”odottaa”, ”olettaa”, ”pitäisi”, ”osoittaa”, ”voisi”, ”uskoa”, ”miettiä”, ”odottaa”, ”arvioida”, ”jatkaa”, ”suunnitella”, ”osoittaa”, ”projekti”, ”voisi”, ”aikoa”, ”kohdistaa” ja muita vastaavia tulevaisuuden sanoja ja ilmaisuja.

Kaikki kirjalliset tai suulliset tulevaisuutta koskevat lausumat, jotka johtuvat meistä, on nimenomaisesti määritelty kokonaisuudessaan tällä varoituksella, mukaan lukien rajoituksetta ne riskit ja epävarmuustekijät, jotka on kuvattu 10-K-lomakkeen vuosikertomuksessamme 31. joulukuuta 2021 päättyneeltä vuodelta ja muissa RAPORTEISSAMME ja ilmoituksissamme SEC: lle. Tällaiset raportit ovat saatavilla pyynnöstä Yhtiöltä tai Securities and Exchange Commissionilta, mukaan lukien SEC:n Internet-verkkosivuston kautta osoitteessa http://www.sec.gov. Meillä ei ole velvollisuutta, emmekä sitoudu päivittämään, tarkistamaan tai korjaamaan mitään tulevaisuutta koskevia lausumia tämän päivämäärän jälkeen tai vastaavien päivämäärien jälkeen, jolloin tällaiset lausunnot muuten annetaan.

LÄHDE Future FinTech Group Inc.

Vastaa