Saksaan on asennettu ensimmäiset Kempowerin julkiset pikalatauspisteet

Johtava sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja tarjoava Kempower on toimittanut yhtiön ensimmäiset julkiset pikalatausratkaisut Saksaan Kleven kaupunkiin. Latausasemaa operoi Kuster Energy.

Eichrecht-sertifikaatin myötä Kempower voi nyt tarjota pikalatausratkaisuja myös saksalaisille julkisille latausasemille henkilöautojen lataukseen.

Johtava sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja tarjoava Kempower on toimittanut yhtiön ensimmäiset julkiset pikalatausratkaisut Saksaan Kleven kaupunkiin. Latausasemaa operoi Kuster Energy.

Kempower on toiminut Saksassa jo useiden vuosien ajan ja toimittanut Saksaan pikalatausratkaisuja esimerkiksi sähköbusseille, sähkörekoille ja muun muassa Berliinin kadunlakaisukoneille. Eichrecht-sertifikaatin myötä Kempower voi nyt tarjota pikalatausratkaisuja myös julkisille latausasemille henkilöautojen lataukseen.

400 kW:n kokonaisteholla ja neljällä Kempower Single output Satellite -lataussatelliitilla varustetulla Kuster Energyn latausasemalla Klevessä sähköautoilijat voivat jatkossa ladata autonsa nopeasti matkan varrella.

”Eichrecht-sertifiointiprosessi on tuottanut tulosta, ja voimme jatkossa tarjota pikalatausratkaisujamme laajemmalle asiakaskunnalle Saksassa. Olemme iloisia Saksan ensimmäisestä julkisesta Kempower -latausasemasta ja odotamme innolla saksalaisten sähköautoilijoiden kokemuksia ja palautetta latauskokemuksesta Kempowerin latureilla,” sanoo Philipp Oppolzer, Kempowerin Keski-Euroopan alueen liiketoiminnan kehitysjohtaja.

”Kempowerin pikalatausratkaisut ovat ainutlaatuisia niiden tehokkuutensa ja pienen koon ansiosta. On hienoa avata ensimmäinen julkinen Kempower -pikalatausasema Saksassa, ja tarjota saksalaisille sähköautoilijoille Kempowerin ensiluokkainen DC-latauskokemus. Tämä pikalatauskenttä ei varmasti jää viimeiseksi,” sanoo Kuster Energyn toimitusjohtaja Lars Kuster.

Kempower lyhyesti:  Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja Yhdysvalloissa, ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com

Vastaa