Uudistuneet SaldoLimiitti ja SaldoLaina – Tutustu nyt

Rahoituspalveluiden uusi aikakausi

Saldo on uudistunut vuoden 2019 alussa, tuoden markkinoille päivitetyt rahoitustuotteet. Aiemmin tunnettu joustoluotto on nyt nimeltään SaldoLimiitti ja kulutusluotto tunnetaan SaldoLainana. Uudistuksen myötä lainojen ehdot ja hinnat on päivitetty, ja samalla Saldo on uudistanut verkkosivustonsa, tarjoten asiakkailleen entistä selkeämmän ja käyttäjäystävällisemmän kokemuksen.

Palveluiden yhdistäminen lisää monipuolisuutta

Saldo on laajentanut palvelukirjoaan yhdistämällä Limiitti.fi:n ja Laina.com:n omiin tuotteisiinsa. Tämä tarkoittaa, että SaldoLimiitti ja SaldoLaina ovat nyt saatavilla entistä laajemmin ja monipuolisemmin. SaldoLimiitti tarjoaa joustavaa lainaa, joka on asiakkaan käytettävissä milloin tahansa, kun taas SaldoLaina on suunniteltu suurempia, kertaluonteisia rahoitustarpeita varten.

Saldo Finance Oyj:n tausta ja luotettavuus

Kaikki Saldo-tuotteet ovat Saldo Finance Oyj:n käsialaa. Tämä suomalainen rahoitusalan toimija on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006, tarjoten asiakkailleen luotettavia ja turvallisia rahoitusratkaisuja.

SaldoLaina – Joustavuutta ja valinnanvapautta

SaldoLaina erottuu markkinoilla joustavuudellaan ja asiakaslähtöisyydellään. Tarjolla on lainasummia 1000 – 10 000 euron väliltä, ja asiakas voi valita itselleen sopivimman kuukausierän. Todellinen vuosikorko on kilpailukykyinen, ja laina-ajan voi räätälöidä omien tarpeiden mukaan.

SaldoLimiitin ainutlaatuisuus

SaldoLimiitti tuo markkinoille uuden tavan rahoittaa päivittäisiä menoja. 2000 euron jatkuva luottoraja on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, ja asiakas voi itse päättää takaisinmaksun ehdot. Tämä tekee SaldoLimiitistä erityisen kätevän vaihtoehdon äkillisiin rahoitustarpeisiin.

Asiakaskokemus etusijalla

Saldo Finance Oyj:n palveluissa asiakaskokemus on aina etusijalla. Yli 500 000 tyytyväistä asiakasta todistavat yrityksen kyvystä tarjota henkilökohtaisia ja joustavia rahoitusratkaisuja jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Yhteenveto

SaldoLimiitti ja SaldoLaina ovat uudistuneet vastaamaan nykyaikaisen kuluttajan tarpeita. Niiden avulla asiakkaat voivat hallinnoida talouttaan joustavammin ja turvallisemmin kuin koskaan aikaisemmin. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri rahoitustarve, Saldo tarjoaa luotettavia ratkaisuja.

Vastaa