Elite Alfred Berg myy 17 päivittäistavarakaupan portfolion noin 50 miljoonalla

Elite Alfred Bergin toinen kiinteistökehitysrahasto myy 17 päivittäistavarakaupan portfolion noin 50 miljoonalla eurolla

Elite Alfred Bergin kiinteistökehitysrahasto Elite Finland Value Added Fund II Ky myy 17 päivittäistavarakaupan kiinteistökohteesta muodostuvan portfolion noin 50 miljoonalla eurolla Erikoissijoitusrahasto LähiTapiola Sijoituskiinteistöille.

Elite Finland Value Added Fund II Ky ja Erikoissijoitusrahasto LähiTapiola Sijoituskiinteistöt ovat allekirjoittaneet 10.6.2022 kaupan 17 liiketilakohteesta. Kohteet sijaitsevat hajautetusti ympäri Suomea, mm. Tampereen, Turun, Jyväskylän, Oulun, Kuopion ja Lahden seudulla. Vuokrattava pinta-ala on yhteensä hieman alle 30 000 m².

Suurimpana vuokralaisena portfoliossa on Kesko, joka toimii 16 kohteessa, ja toiseksi suurimpana vuokralaisena Tokmanni.

Olemme hankkineet nämä kohteet yksitellen. Kehitimme sijoituskohteita erinomaisessa yhteistyössä Keskon ja muiden käyttäjien kanssa muun muassa tekemällä energiatehokkuusinvestointeja ja uudistamalla vuokrasopimuksia. Tämä salkkukauppa on vuonna 2018 toimintansa aloittaneen rahaston ensimmäinen merkittävä irtautuminen. Kaupasta toteutuu rahastolle merkittävä myyntivoitto.

kiinteistövarainhoidosta vastaava johtaja Jaakko Ristola Elite Alfred Bergiltä.

Elite Alfred Berg on sijoittamisen asiantuntija, joka auttaa suomalaisia yksityishenkilöitä, ammattisijoittajia ja yrityksiä hoitamaan varallisuuttaan kokonaisvaltaisesti, suunnitelmallisesti ja vastuullisesti. Palveluihimme luottaa jo yli 10 000 asiakasta, joiden puolesta hoidamme lähes 4 miljardin euron varallisuutta. Teemme salkunhoitoyhteistyötä Norjan ja Ruotsin Alfred Bergin kanssa, ja yhteen laskettu pohjoismainen asiakasvarallisuutemme on yli 15 miljardia euroa. Suomen johtavana henkilöstörahastojen tarjoajana palvelemme myös 95 000 henkilöstörahastojäsentä. Asiakkaitamme palvelee yli 100 sijoitusalan ammattilaista 13 paikkakunnalla ympäri Suomea. EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle. Tutustu EAB-konsernin palveluihin osoitteessa www.eabgroup.fi.

Elite Alfred Bergin kiinteistörahastojen hallinnoitavat varat ovat yhteensä 425 miljoonaa euroa. Kiinteistökehitysrahastojen lisäksi asiakkaillemme on tarjolla Elite Alfred Berg Vuokratuotto Erikoissijoitusrahasto, joka yhdistää sekä asunto- että toimitilasijoittamisen parhaat puolet ja tarjoaa hyvän hajautuksen eri kiinteistöluokkiin, sekä Elite Alfred Berg Logistiikkakiinteistöt Erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa logistiikka- ja muihin kiinteistöihin Suomen 30 suurimmassa kaupungissa.

Vastaa