Viisi syytä miksi lahjakkuuksien löytäminen on avain urheiluvedonlyönnin menestykseen

Kuluttajat tärkeimmillä markkinoilla, kuten Yhdysvalloissa, ovat jo hintaherkkiä ja etsivät syvyyttä ja leveyttä vedonlyöntivaihtoehdoissaan. Sportncon tuotejohtaja Kévin Brocard ja kaupankäynnin johtaja Laurent Bedout kertovat, miksi kokenut kaupankäynnin asiantuntijatiimi voi tehdä tai rikkoa urheiluvedonlyönnin mahdollisuudet rakentaa kestävä kasvualusta.

Rahan pumppaaminen markkinointiin on keskeinen taktiikka urheiluvedonlyöntioperaattoreille, jotka haluavat nostaa profiiliaan ja rakentaa yleisöä, mutta vain operaattorit, jotka tukevat tätä vahvalla tuotteella, lisäävät onnistumismahdollisuuksiaan.

YouGovin todisteet viittaavat siihen, että vahva brändi ja markkinointi voivat viedä urheiluvedonlyöntioperaattorin markkinoiden kärkeen vain hetkellisesti. Sen viimeisin Global Gambling Profiles – tutkimus asenteista alaa kohtaan viittaa siihen, että vain viidesosa pelaajista Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa pitää brändin tuntemusta tärkeänä tekijänä panoksissaan.

Mikä sitten saa pelaajat tallettamaan ja kuluttamaan pitkällä aikavälillä? Hinnoittelu on vedonlyöjien mielen eturintamassa. Isossa-Britanniassa 44% pelaajista etsii sivustoa, jolla on parhaat kertoimet.

Yhdysvaltain markkinat voivat olla vähemmän kypsiä, mutta 32% kuluttajista tarkkailee silti kertoimia valitessaan, mihin panostaa käteisensä. Saatavilla olevien markkinoiden laajuus vaikuttaa myös Yhdysvaltalaiseen yleisöön, ja 31% ilmoittaa tämän tärkeäksi tekijäksi.

Sitä loppukäyttäjä haluaa, mutta miten tämä toimii käytännössä? Gaming Innovation Groupin tämän vuoden huhtikuussa ostama Sportnco kertoo, kuinka kokenut kaupankäyntitoiminto tarjoaa joustavuutta ja laatua, jota tarvitaan ratkaisun luomiseen, joka varmistaa, että vedonlyöjät valitsevat brändisi kilpailun sijaan.

Gaming Innovation Group Inc. on iGaming-yritys, joka tarjoaa pilvipohjaisia ​​tuote- ja alustapalveluita sekä suorituskykymarkkinointia B2B-kumppaneilleen. Yhtiö on listattu Oslon pörssissä tunnuksella ”GIG” ja Nasdaq Tukholmassa tunnuksella ”GIGSEK”.

1. Voit luoda räätälöidyn tarjouksen tärkeimmille markkinoillesi

Mitä tulee kaupankäyntiin, yhden koon ratkaisu ei tule kysymykseen. Muuttujat, kuten peliveroasteet, paikallisten pelaajien mieltymykset ja ulkoinen kilpailu, tarkoittavat, että jokainen markkina vaatii oman lähestymistapansa.

Sportncolle, joka lanseerattiin ensin erittäin rajoitetuilla, raskaasti verotetuilla Ranskan markkinoilla, tämä joustavuus on rakennettu sen kaupankäyntitiimiin alusta alkaen, tuotejohtaja Kévin Brocard selittää.

Kauppiaat voivat mukauttaa hinnoittelustrategioitaan paikallisten verokantojen perusteella

Tämä on mahdollistanut mukautettujen kaupankäyntijärjestelmien ja -käytäntöjen kehittämisen, jotta voidaan vastata erilaisiin keskeisiin säännöksiin kaikkialla Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa tinkimättä siitä, mikä saa tuotemerkit kasvamaan: kilpailukykyiset vedonlyöntitarjoukset, lokalisoitu sisältö ja eriyttäminen räätälöityjen marginaali- ja hinnoitteluasetusten avulla.

Tämä tarkoittaa, että Sportnco on yhtä taitava räätälöimään kaupankäynnin tuottamaan korkeita marginaaleja korkean verotuksen markkinoilla, kuten Ranskassa tai Portugalissa, kuin se tarjoaa ohuempia marginaaleja matalan verotuksen markkinoilla, kuten Espanjassa tai Argentiinassa.

Tämän vuosien varrella kehitetyn asiantuntemuksen ansiosta olemme valmiita laajentamaan toimintaansa edelleen ja tarjoamaan valtakunnallista bränditukea urheiluvedonlyöntitoimintansa kasvattamisessa osavaltioittain tai alueittain, joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset kehyksensä ja erityispiirteensä.

Tämä altistuminen useille markkinoille antaa Sportncon kaupankäyntitiimille lisäedun sisäiseen joukkueeseen nähden. Operaattorin oma tiimi voi sijaita yhtenäismarkkinoilla, mikä puolestaan tarkoittaa, että oppimiskäyrä on todennäköisesti olemassa, kun se tulee uusille alueille. Sportnco, jolla on tämä infrastruktuuri, on valmis taistelemaan useilla rintamilla.

Tiimi on rakennettu ja koulutettu sopeutumaan jatkuvasti jatkuvasti muuttuviin liiketoimintaolosuhteisiin ja markkinointistrategioihin – mikä tekee siitä paitsi erityisen joustavan ja mukautuvan myös kyvyn tarjota kumppaneillemme oivalluksia ja neuvoja heidän kehityksensä tueksi.

2. 24/7-palvelu tarkoittaa, että asiantuntijat ovat aina valmiustilassa

Tämä kansainvälinen ulottuvuus tarkoittaa, että Sportnco voi tarjota asiakkailleen ympärivuorokautista palvelua käyttämällä 15 kauppiaan ja riskianalyytikon ydintiimiä, joka sijaitsee sen Toulousen ja Barcelonan toimistoissa. Sillä on ihminen käsillä, päivällä tai yöllä, ja sitä tukevat automatisoidut riski- ja hinnoitteluratkaisut, ja uusia yhteistyökumppaneita paikallisilla aikavyöhykkeillä otetaan käyttöön kaikkialla Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Tässä ihmisen ja koneen yhdistelmässä on ”kyse mahdollisimman suuren arvon luomisesta mahdollisimman tehokkaalla tavalla”, Brocard sanoo.

Sekä automaatio että inhimillinen asiantuntijuus täydentävät toisiaan ja yhdistyvät tässä suhteessa luontevasti. Kilpailukykyiset rakenteet luottavat automaatioon sellaisten tehtävien suorittamiseksi, joihin ihmisen väliintulo tuo vain vähän tai ei ollenkaan arvoa. Esimerkiksi vedonlyöntimarkkinoiden perustaminen suosituimpiin jalkapallokilpailuihin, joissa markkinoiden tehokkuus ja markkinoiden kyllästyminen ovat huipussaan, ei ole prosessi, joka vaatii nykyään paljon taitoa. ”Siksi tällainen tehtävä on täysin automatisoitu, jotta kauppiaamme voivat keskittyä hinnoittelemaan erikoismarkkinat pyynnöstä tai paikallisia tapahtumia, joista on vain vähän historiallisia tietoja eikä tarjouksia muualla.

Viime kädessä Sportncon kaupankäyntitiimillä on keskeinen rooli koko liiketoiminnassa, josta kaupankäyntikertoimet ovat vain yksi näkökohta. Sen vastuut ulottuvat useisiin toimintoihin, olipa kyse sitten asiakaspalvelusta, markkinoinnista tai tuotekehityksestä sekä räätälöityjen vedonlyöntitarjousten ja reaktiivisen tuen tarjoamisesta asiakkaille.

3. Odottamattomasta tulee odotettu

Loppujen lopuksi reaktiivisen tuen tarjoaminen on ratkaisevan tärkeää asiakkaille; Urheiluvedonlyöntiyritykset kohtaavat luonteeltaan jatkuvasti nopeasti kehittyviä olosuhteita, mitä Laurent Bedout pitää pysyvänä mutta ”erittäin jännittävänä” haasteena joukkueelleen.

Se on yksi Sportnco, jota Sportnco käsittelee kahden ydintaktiikan kautta. Se käyttää laajaa valikoimaa luotettavia ja kokeneita lähteitä saadakseen mahdollisimman monta päivitystä, joita tukee sen kauppiaiden kokemus. Joukkue ei vain seuraa vedonlyöjien toimintaa, vaan myös seuraa kaikkia joukkueista ja liigoista tulevia uutisia hypätäkseen toimintaan heti, kun muutos tapahtuu.

Tämä nopea reagointi voi olla ero tulovirran ja markkinoilla tapahtuvien raskaiden tappioiden välillä. Laurent Bedout muistuttaa hyvin todellisesta esimerkistä National Basketball Associationilta – liigasta, jossa joukkueiden rotaatiota ja lepääviä pelaajia tapahtuu usein – vuodelta 2021.

Sinä vuonna LA Lakers ilmoitti, että tähtihyökkääjä LeBron James lepää vain tunteja ennen vihjettä. Suurimmalla osalla alaa kesti minuutteja, ennen kuin Lakersin vastustajien kertoimet leikattiin 5,00:sta 2,50:een. Jokainen vedonlyöjä, joka otti osan toiminnasta alkuperäisillä kertoimilla, tekisi kovan voiton, jos Lakers häviäisi.

Onneksi olimme ottaneet tämän huomioon ensimmäisestä sekunnista lähtien [se ilmoitettiin] NBA-kauppiaidemme ansiosta, jotka seuraavat tällaisia tietoja reaaliajassa toimiakseen sen mukaisesti. Tämän tyyppisissä tapauksissa jokainen sekunti edustaa mahdollista rahan menetystä, joten sinun on oltava uutisten päällä.

4. Hinnoittelusta tulee keskeinen hankintatyökalu

Uutisten seuraaminen ja kertoimien säätäminen sen varmistamiseksi, että kumppanit voivat pitää markkinat kannattavina, on ratkaisevan tärkeää. Kuten YouGovin kysely osoittaa, pelaajat ovat hintaherkempiä kuin monet odottavat. Tämä puolestaan tarkoittaa, että hyvin sijoitettu tarjous tai kertoimien lisäys voi toimia keskeisenä hankintatekijänä. Mutta kuten Brocard huomauttaa, kertoimien lisäyksistä ja vastaavista ominaisuuksista on tullut yleinen paikka alalla. Operaattoreiden on siksi oltava luovia erottuakseen kiivaasti kilpailluilla markkinoilla.

Kun hintaherkkyys on tekijä kuluttajien vedonlyöntitoiminnassa, kauppiaat, jotka voivat reagoida markkinoiden muutoksiin nopeasti, voivat olla keskeinen voimavara

Se on työskennellyt asiakkaiden kanssa tunnistaakseen kustannustehokkaita tapoja mainostaa urheiluvedonlyöntiään, kuten kohdennettuja marginaalinkorotuksia, hintakorostuksia ja – käyttämällä kansainvälistä kattavuuttaan ja asiantuntemustaan – eksklusiivisia markkinoita.

Loppujen lopuksi tässä on kyse asiakkaiden arvokäsityksestä ja eriytymisestä, ja tässä asiantuntijamme voivat todella vaikuttaa.

YouGovin kyselyt viittaavat jo siihen, että hintaherkkyys on jo avaintekijä, ja siitä tulee vahvempi osa päätöksentekoprosessia tilin avaamisen tai vedon pelaamisen takana. Tämä viittaa siihen, että vedonlyöjät ovat tulossa taitavammiksi.

Tämä puolestaan saattaa aiheuttaa vastatuulta; kauppiaiden ja riskienhallintapäälliköiden on pysyttävä mukana kuluttajien taitojen kehittymisessä. On tapauksia, joissa näiden innokkaiden vedonlyöjien tilit ovat rajalliset, ja jos heitä ei kohdella oikeudenmukaisesti, sääntöjen muuttaminen voi asettaa operaattorit sakkoihin, rangaistuksiin ja lisenssien keskeytyksiin – tai pelaajat pitävät tuotemerkkiä epäoikeudenmukaisena ja vievät panoksensa muualle. Yksinkertaisesti sanottuna asiakkaan pelaamisen rajoittaminen vahingoittaa brändiäsi.

Markkinoiden voittaminen kestävällä tavalla on myös todellinen haaste sinänsä, ja tämä tarkoittaa pitkän aikavälin operatiivista kannattavuutta samalla kun se pysyy kilpailukykyisenä ja oikeudenmukaisena nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden silmissä. Jos tässä ei löydetä oikeaa tasapainoa, se vaikuttaa väistämättä brändin maineeseen ja voi johtaa muihin kielteisiin seurauksiin koko organisaatiolle – laskeviin lukuihin, korkeisiin hankinta- ja säilyttämiskustannuksiin muutamia mainitakseni.

5. Ne ovat vain viestin päässä

Siinä jatkuvan muutoksen ympäristössä asiakkaiden on tiedettävä, mitä tapahtuu, miksi muutoksia tehdään, ja selitettävä ne heti, kun ne tapahtuvat. Viime kädessä Brocard sanoo, että painopiste on siinä, että Sportncon tiimi tuntee itsensä yhtä kiinteäksi osaksi kuin asiakkaan oma henkilökunta.

Olipa kyseessä jatkuva keskustelu WhatsAppin kautta tai Skype-puhelu, tiimi pyrkii keskustelemaan säännöllisesti kumppaneiden kanssa ymmärtääkseen ja vastatakseen tarpeisiin ja haasteisiin. ”Näiden suhteiden rakentaminen on aina ollut keskeinen menestystekijä Sportncon kasvavassa liiketoiminnassa”, hän lisää.

Asetamme itsemme todellisiksi kumppaneiksi, ja kaupankäyntitiimillä on siinä keskeinen rooli. Organisaation kaikki tasot ovat täysin keskittyneet asiakastyytyväisyyteen, eikä täällä Sportncolla ole mitään sellaista, joka ei tue ajatusta ensiluokkaisista B2B-ratkaisuista ja -palveluista.

Vinkki: Ota Gaming Innovation Group seurantaasi.

Lisää kasinoalan uutisia voit lukea suomeksi osoitteesta www.carnivalnews.net. Käsittelyssä ovat niin Euroopan kuin muidenkin markkinoiden kasinoalan uutiset, ostot, tekniikat yms.

Trackbacks & Pings

Vastaa